GAVEKORT:
 
JEG HAR ALTID ET GAVEKORT KLAR TIL DIG, HVIS DU MANGLER EN GAVE.

Gave Artikler

Tag kontakt hvis du ønsker en pris.

Art. 22

Aloe Lips

 Aloe Lips med Aloe Vera, jojobaolie og bivoks gør læberne bløde og glansfulde igen. Er ikke tilsat vand og fungerer derfor også perfekt i vinterkulden.

Indeholder 4,25 g.

 

Art. 28

Forever Bright Toothgel

Tandpasta med frisk, naturlig smag. Polerer tænderne skånsomt og er behagelig for både tandkød og slimhinder. Indeholder IKKE flour, eftersom det mindsker den gode virkning af Aloe Veraen. Også velegnet til små børn. Velegnet til eltandbørste.

Indeholder 130 g.

 

Art. 38

Hand & Face Soap (Aloe Liquid Soap)

Den perfekte familiesæbe, der skånsomt rengør både ansigt og krop. Også velegnet til sart hud. Irriterer ikke øjnene og fjerner sågar makeup. Mild, plejende og fugtende takket være Aloe Vera.

Indeholder 473 ml.

 

Art. 40

Aloe First

Lindrende spray efter overdreven solbadning og til smårifter, der svier. Spraysystemet gør den let og behagelig at påføre, selv om huden er øm. Indeholder Aloe Vera, propolis og forskellige urteekstrakter.

Indeholder 473 ml.

 

Art. 51

Aloe Propolis Creme

Creme, der fugter og blødgør tør og ru hud, både i ansigtet og på kroppen. Også velegnet til sart hud. Trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke. Indeholder blandt andet Aloe Vera, propolis, kamille, A-vitamin og E-vitamin.

Indeholder 113 g.

 

Art. 61

Aloe Vera Gelly

"Planten på tube" indeholder stabiliseret Aloe Verea. Svalende, blødgørende og nærende. Påsmøres tør hud og for at reducerer poser under øjnene, svaler solskoldning og brandvabler samt lindrer kløe efter eksempelvis insektstik.

Indeholder 118 ml. ANBEFALES I ALLE HJEM

 

 

Art 62

Aloe Lotion

Hånd- og kropslotion, der tilfører fugt og gør tør hud blød og spændstig igen. Afbalancerer hudens pH-værdi og er derfor velegnet til både normal og tør hud. Indeholder stabiliseret Aloe Vera, lanolin, kollagen, elastin, jojoba og E-vitamin.

Indeholder 118 ml. 

 

Art. 63

Aloe Moisturizing Lotion

Let fugtighedslotion, der fugter i dybden. God makeupunderlagscreme, der samtidig beskytter mod vejr og vind. Indeholder foruden Aloe Vera blandt andet kollagen, elastin, kamille og jojobaolie.

Indeholder 118 ml.

 

Art. 64

Aloe Heat Lotion

Førstehjælp til trætte, ømme muskler og idrætssmeter. Blødgørende og afslappende. Indeholder blandt andet Aloe Vera, mentol, og olie fra eukalyptus, sesam og abrikoskerner.

Indeholder 118 ml.

 

 

Art. 66

Forever Aloe Pro-Set

Fugtgivende stylingspray, der plejer håret og giver det hold. Indeholder stabiliseret Aloe Vera, der fugter og beskytter håret og øger elasticiteten.

Indeholder 178 ml.

 

 

Art. 67

Ever-Shield Deodorant

Skånsom deodorant, der kan anvendes straks efter barbering og voksning. Fedter ikke og efterlader ingen pletter på tøjet. Uden aluminiumklorid. Behagelig duft, der passer til både kvinder og mænd.

Indeholder 92 g. PAS PÅ DIN KROP

Art. 70

Gentleman´s Pride

Efter barbering har huden behov for en aftershave, der plejer og køler. Gentleman´s Pride er en mild, alkoholfri lotion med Aloe Vera og andre hudplejende urter, der fremmer hudens evne til at optage fugt. Irriterer ikke huden.

Indeholder 118 ml. 

 

Art. 194

Forever Aloe Styling Gel

Hårgelé, der fugter, styrker og genopbygger håret. Indeholder ikke alkohol og er velegnet til både kort og langt hår.

Indeholder 227 g.

 

Art. 199

Aloe Sunscreen

Har SPF30. Indeholder både stabilieseret aloe Vera og E-vitamin. Dermed er den skånsom og fugtgivende samtidig med, at den beskytter effektivt mod både UVA- og UVB- stråling gennem udvalgte filtre.

Indeholder 118 ml.

Art. 205

Aloe MSM Gel

Dybdevirkende muskelgel med MSM (methylsulfonylmethan), en organisk svovlforbindelse, der findes naturligt i næsten alle kroppens celler og er en nølglekomponent i bindevæv. Aloe MSM Gel indeholder også Aloe Vera og en række forskellige urter.

Indholder 118 ml.

 

Art. 208

25th Edition Woman

25th Edition til kvinder (Eu de Parfum) har en feminin blomsterduft med et touch af moskus og sandeltræ for balancens skyld.

Indeholder 50 ml.

 

 

Art. 209

25th Edition Men

25th Edition til mænd (Eu de Cologne) er aromatisk og maskulin. Her kombineres bland andet egemos og cedertræ med bergamot og basilikum.

Indeholder 50 ml. 

 

Art. 234

Forever Marine Mask

Herlig ansigtsmaske, der renser i dybden ved hjælp af mineraler fra tang og alger. Aloe Vera, honning, agurk, rosmarin og E-vitamin sørger for, at huden fugtes og bliver blød og smidig.

Indeholder 113 g.

 

Art. 238

Forever Aloe Scrub

Peelingcreme med jojobakugler, der skrubber huden uden at irritere. Fjerner snavs og døde hudceller, fremmer cellefornyelsen og modvirker udtørring. Indeholder Aloe Vera, jojobaolie og forskellige urteekstrakter.

Indeholder 99 g.

 

Art. 239

Aloe Sunless Tanning Lotion

Selvbruner, der giver en flot og ensartet solbrændt kulør hele året. Indeholder Aloe Vera og andre fugtighedsbevarende stoffer.

Indeholder 118 ml.

 

 

Art 260

Aloe-Jojoba Shampoo

Indeholder Aloe Vera og jojobaolie, der fugter og plejer alle hårtyper. Har en beroligende effekt på hårbunden. Vent gerne minutter, før håret skylles, for at opnå den bedste effekt. Drøj i brug.

Indeholder 296 ml.

 

 

Art. 261

Aloe-jojoba Conditioning Rinse

pH-afblanceret balsam, der gør håret blødt og let at rede igennem. Modvirker spaltede spidser og tilfører både fugt og glans. Lad virke 2-3 minutter før skyldning. Drøj i brug.

Indeholder 296 ml.

 

Art. 285

Aroma Spa Collection

Består af badesalt, brusegelé og massagelotion - alt havd du behøver for at give krop og sjæl en behagelig afslapningsstund. Brug alle tre produkter, når du har god tid til at nyde det., eller anvend dem hver for sig. Meneralsalt, essentielle, aromatiske olier og frugtekstrakter plejer og stimulerer huden, så du føler dig frisk længe.

 

Art. 286

Relaxation Bath Sals

Allerede for længe siden har mennesker rejst til Det Døde Hav for at opleve dets velgørende effekter. Saltindholdet i Det Døde Hav er ti gange højere end i almindeligt havvand, og saltet derfra er rigt på mineraler og genfugtende for huden. Lavendel er en urt, som indenfor aromaterapi er blevet velkendt for sine afslappende egenskaber. aromaterapi med lavendelolie og andre essentielle olier har vist sig at give afslappelse og ro. I Relaxation Bath Salts har Forever kombineret disse to ingredienser for at skabeet velgørende og afslappende badesalt. To spiseskefulde er alt, hvad du behøver for en skøn tid i badet, perfekt efter en stresset dag på arbejdet.
Indhold: Nettovægt 350 g

Art. 287

Relaxtion Shower Gel

Anvend gelen sammen med vor loofah til en forsigtig peeling. Hele kroppen bliver dejlig ren, blød og fin med en udsøgt duft
af lavendel.
Indhold: 192 ml

 

 

Art. 288

Relaxation Massage Lotion

Vi har anvendt vor egen økologisk dyrkede Aloe vera med dets genfugtende egenskaber og tilsat lavendel, hvid the og mimose. Lavendel er perfekt til at få dig til at slappe
af, mens hvid the og mimose plejer din hud. Essentielle olier fra bergamottræets velduftende blomst og gurkekstrakt runder denne meget opblødende lotion af. Forevers relaxation Massage Lotion er den perfekte afslutning på en stresset dag. Applicér den på huden og massér dine bekymringer bort.
Indhold: 192 ml

Art. 319

Aloe Sunscreen Spray

Har SPF30. Indeholder både stabilieseret aloe Vera og E-vitamin. Dermed er den skånsom og fugtgivende samtidig med, at den beskytter effektivt mod både UVA- og UVB- stråling gennem udvalgte filtre.  Sprayen passer godt til børn, som hurtigt vil ud i solen og lege.

Indholder 178 ml.

 

Art. 349

Sonya Hydrate Shampoo

Fugtgivende til hår og hovedbund. Aloe vera, olie fra macadamianød og hvedeprotein giver glans og volume. Farvebevarende. Indeholder ikke parabener, SLS eller SLES.

Indeholder 355 ml.

 

Art. 350

Sonya Hydrate Conditioner

Fugtgivende til hår og hovedbund. Aloe vera, olie fra macadamianød og hvedeprotein giver glans og volume. Farvebevarende. Indeholder ikke parabener, SLS eller SLES.

Indeholder 355 ml.

 

Art, 351

Sonya Volume Shampoo

Med bla. Aloe Vera, Royal Jelly, Solsikkeolie og hvedeproteiner som giver dit hår næring, glans og volume. Farvebevarende. 
Indeholder ikke parabener, SLS eller SLES.

Indeholder 355 ml.

 

Art. 352

Sonya Volume Conditioner

Med bla. Aloe Vera, Royal Jelly, Solsikkeolie og hvedeproteiner som giver dit hår næring, glans og volume. Farvebevarende. 
Indeholder ikke parabener, SLS eller SLES.

Indeholder 355 ml.

Kostilskud:

 

Art. 26

Forever Bee Pollen

Et naturligt kosttilskud, der fremstilles af pollen fra mange forskellige, vilde blomster i Arizona

Indeholder 100 tabletter.

 

Art. 27

Forever Bee Propolis

Propolis og bikit, består af forskellige typer harpiks og voks. Bierne anvender propolis som beskyt-tende beklædning i bikuben.

Indeholder 60 tabletter.

 

Art. 36

Forever Royal Jelly

Gennem hele bidronningens produktive liv fodrer bierne hende med bidronningegelé, en næringsrig specialkost, som de selv fremstiller. Bidronninge-

gelé indeholder blandt andet sporstoffer og vitamin B5, som også vi mennesker behøver for at kunne omdanne proteiner, fedt og kulhydrater fra maden. 

Indeholder 60 tabletter.

 

Art. 68

Fields of Greens

Grønt tilskud af byggræs, lucerne, hvedegræs, honning og cayennepeber.

Indeholder 80 tabletter.

 

Art. 222

Forever Active Probiotic

Forever Active Probiotic indeholder seks bakterie-stammer i en speciel kapsel, som beskytter dem undervejs, indtil de frigives i tarmen.

Indeholder 30 kapsler.

 

 

Art. 289

Forever Lean

Vil du gerne tabe nogle kilo? Figenkaktus og hvide bønner indeholder stoffer, der kan hæmme optagelsen af kalorier fra fedt og kulhydrater. Disse stoffer findes i Forever Lean, der, kobineret med motion og sund kost, kan hjælpe dig til at opnå og bevare din idealvægt.

Indeholder 120 kapsler.

 

Art. 6000

Forever Gel Original

Orgininaldrikken som består af ren, stabiliseret Aloe Vera.

En sluk hver dag medvirker til at bevare et sundt mave- tarmsystem. Det sker ved at normalisere forholdet mellem bakterier og gærsvampe i tarm- floraen.
Indholder 1000 ml.

 

Art. 6001

Forever Gel Cranberry

Magen til originalen, men smagt til med tranebær- og æblejuice for at give den lidt mere sødme.

Indholder 1000 ml.

 

 

Art. 6002

Forever Gel Peach

Den søde smag kommer fra ferskner og små stykker Aloe Vera. Derudover er den som originalen.

Indeholder 1000 ml.

 

 

Art 6003

Forever Omega

Essentielle fedtsyrer fra stor betydning for vores sundhed. Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA bidrager til vedligeholdelsen af et normalt blodtryk og normal triglycerid koncentration i blodet. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 2-4 g EPA & DHA. Får du ikke denne mængde via kosten, anbefales det at supplere med Forever Omega efter behov.

Indeholder 60 kapsler.

 

Art. 6004

Forever Garlic

I mange tusind år har timian og hvidløg forhøjet smagen på maden. Samtidig er de blevet tilskrevet forskellige velgørende egenskaber. Her kan du får dem som lugtfrie kapsler med en kombination af koncentreret hvidløg og timian.

 

 

Hudpleje:

 

Art. 69

R3 Faktor Skin Defence Ceme

Med sin eksfolierende virkning er denne creme perfekt til den lidt grovere hud. Fjerner døde hudceller så dannelsen af nye celler underlettes. Genetablerer hudens futighedsbalance og elasticitet ved hjælp af Aloe Vera, AHA-syrer, A- og E-vitamin samt collagen.

Indeholder 56,7 g

 

Art. 187

Forever Alpha-E Factor

Plejer og genopbygger huden og giver den ny spændstighed og næring. Antioxidanter, A-, C- og E-vitamin, borago og kamille er nogle af de ingredienser, der gør træt hud glat og smidig igen. Også velegnet til sart hud

Indeholder 30 ml.

 

Art. 233

Forever Alluring Eyes

De første fine linjer og rynker viser sig ofte i den sarte hud omkring øjnene. Alluring Eyes virker beroligende og plejende og øger hudens elasticitet. Modvirker hævelser og rande under øjnene. Indeholder bland andet Aloe Vera, jojobaolie og E-vitamin.

Indeholder 28,3 g.

Art. 236

Forever Epiblanc

Sol, forurening og stigende alder medfører ofte en ujævn hudtone på grund af pigmentforandringer. Epiblanc udjævner og lysner huden og modvirker pigmentpletter. Huden synes klarere og mere ungdommelig. Indeholder blandt andet Aloe Vera, E-vitamin (antioxidant) og naturlige planteekstrakter.

Indeholder 28,3 g.

 

Art. 277

Sonya Aloe Purifying Cleanser

Mild renselotion, der varsomt fjerner snavs og makeup uden at irritere eller udtørre huden. Efterlader huden ren og blød. Baseret på Aloe Vera. Indeholder desuden ekstrakt fra citron og agurk.

indeholder 177 ml.

 

 

Art. 278

Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator

Et par gang om ugen har huden behov for en dybderensning. Aloe Deep-Cleansing Exfoliator er en mild peeling, der effektivt fjerner alle typer snavs. Efterlader huden ren og blød. Indeholder, foruden hovedingrediensen Aloe Vera, desuden jojobaolie, citronekstrakt og agurkeekstrakt.k

Indeholder 118 ml.

 

Art. 279

Sonya Refreshing Toner

Et par gang om ugen har huden behov for en dybderensning. Aloe Deep-Cleansing Exfoliator er en mild peeling, der effektivt fjerner alle typer snavs. Efterlader huden ren og blød. Indeholder, foruden hovedingrediensen Aloe Vera, desuden jojobaolie, citronekstrakt og agurkeekstrakt.k

Indeholder 118 ml.

 

Art. 280

Sonya Aloe Balancing Cream

Vitaliserende ansigtscreme, der gør huden fast, smidig og fløjlsblød. Medvirker til at bevare hudens fugtighedsbalance. Baseret på Aloe Vera. Indeholder desuden hvid the, E-vitamin og citronekstrakt.

Indeholder 71 g.

 

Art. 281

Sonya Aloe Nourishing Serum

Luksus serum, der nærer huden ud over det sædvanlige. Medvirker til at bevare hudens fugtighedsbalance. Baseret på Aloe Vera. Indeholder desuden hvid the, E-vitamin og citronekstrakt.

 

 Art. 282

Sonya Skin Care Collection

Avanceret hudplejeserie, der er med til at bevare hudens glød og friskhed. Antioxidanter fra både hovedingrediensen Aloe Vera og de øvrige ingredienser (blandt andet hvid the og forskellige frugtekstrakter) fremmer fornyelsen af cellerne og øger hudens elasticitet. Fem produkter, der også kankøbes hver for sig.

 

 

Art. 311

Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream

Ny creme, der modvirker hudens tidlige aldringstegn. Beskytter og fugter huden effektivt. God natcreme til alle hudtyper og fin dagcreme til tør/normail hud. Hovedingrediensen er Aloe Vera. Indeholder desuden olier fra macadamianød og solsikkefrø samt ekstrakt af fyrretræsbark (med antioxidanter)

Indeholder 71 g.

 

Art. 377

Aloe Fleur de Jouvence (ungdommens blomst) består af seks forskellige samvirkende produkter i et komplet hudplejeprogram, hvor appliceringsbørste og ske indgår. Præparaterne kan købes separate, men det er gennem deres indbyrdes samspil, man får det bedste resultat. I serien, som er biologisk og ikke vandbaseret, kombinerer vi Aloe veras egenskaber med æstetiske olier, urter, vitaminerne C, E og B5 samt collagen. Produkterne er naturligt hypoallergene og dermatologisk testede – også på følsom hud. 
De indeholder ikke parabener.

 

Art. 378

 

Rehydrating Toner

 

er et alkoholfrit produkt, som ikke udtørrer huden. Toneren indeholder Aloe vera, troldhassel samt ekstrakt fra citron, agurk, padderok, kamille og rosmarin. Desuden indgår collagen og allantoin, som opbygger hudcellerne. Huden rengøres og stimuleres i dybden, hvorved porerne formindskes. Rehydrating Toner fjerner eventuelt resterende fedt og snavs, styrker huden og gør den frisk og fast.

 Produktet er parabenefri. Indeholder: 118 ml
 

 Art. 339

 

Aloe Cleanser

 

Er fremstillet af hudplejende ingredienser, og er en mild pH- og fugtbalanceret rensemælk, som hurtigt 
og effektivt fjerner makeup og snavs. Aloe Cleanser kan med fordel anvendes før ansigtsmaske og/eller som led i det daglige hudplejeprogram. Den indeholder en omhyggelig sammensætning af fedtopløsende og fugtgivende stoffer til perfekt rensning af huden. Blandt andet indeholder den jojobaolie, allantoin og vitamin C. Basen er Aloe vera. 
Aloe Cleanser er parabenefri.
Indeholder: 118 ml

 
 

Art. 340

Firming Day Lotion
 

er en lotion, som er udviklet for at hjælpe din hud med at beholde sin spændstighed og glans. 
Den trækker porerne sammen, styrker, opbygger og er perfekt som underlag for makeup. Indholdet består af en blanding af Aloe vera og andre fugtgivende og plejende stoffer, inklusiv collagen. Den udgør også en beskyttelse mod faktorer, som 
kan bidrage til, at huden ældes hurtigere. Indeholder også vitaminerne C og E, som er vigtige for huden, samt ekstrakt fra kamille og allantoin. Produktet er parabenefri. 
Indeholder: 59 ml

Art. 341
 

Mask Powder

er en kombination af effektive stoffer, som er udvalgt for at give huden optimal styrke og dybderensning

og gøre den fastere. Blandet med Aloe Activator skabes der
en tynd lotion, som pensles over ansigt og hals i et tyndt lag. Æggehvidestoffer og majsstivelse gør huden fastere, mens kaolin absorberer overskydende fedt. Allantoin og kamille fremskynder dannelse af nye hudceller. 

Produktet er parabenefri.
Indeholder: 29 g

 

Art. 342

 

Recovering Night Creme

er en natcreme, som virker genopbyggende i løbet af natten. Recovering Night Creme indeholder andre fugtbalancerende stoffer, som beskytter mod udtørring. Naturlige lipider (fedtlignende substanser) som normaliserer hudens fedt/fugtbalance tilføres af hvedekimglycerider og abrikoskærneolie. Vitaminerne C og E samt provitamin B5 indgår. Opløselig collagen er tilsat for at forhøje hudens spændstighed. Ekstrakt fra specielle hudstyrkende bi- og plantepræparater indgår også. 

Produktet er parabenefri.
Indeholder: 57 g.

 

Art. 343

Aloe Activator
 

består af stabiliseret Aloe vera og allantoin, som stimulerer cellevækst og cellefornyelse.
Indeholder: 118 ml

  

Til dyr:

 

Art. 30

Veterinary Formula

På grund af sit velgørende indhold er produktet ideelt at anvende.Aloe Veterinary Formula giver også næring til tør hud, pels, poter, patter, hove, man og hale. Produktet kan også anvendes ved forbinding af ømme hudområder. Allantoin er en anden ingrediens; det er et stof, som fremskynder dannelse af nye celler. Aloe Veterinary Formula fås i sprayflaske med praktisk forstøverpistol, som gør det nemmere at bruge.
Indeholder: 473 ml

 

Øvrige produkter:

 

Art. 307

Forever Aloe MPD 2XUltra er et alsidigt og koncentreret, flydende rengøringsmiddel. Det fungerer lige godt til alle slags vask af tøj som til rengøring af gulv, badeværelse, fliser og håndvask. Det renser effektivt smuds, opløser fedt og fjerner pletter uden at ridse eller skade overflader. Forever Aloe MPD 2XUltra er et multirengøringsmiddel, som virkelig gør en forskel, som navnet siger. Forever Aloe MPD 2XUltra indeholder ikke fosfor. De overfladeaktive stoffer, tensider, som det indeholder, er biologisk letnedbrydelige. Det bevirker, at negativ miljøpåvirkning minimeres. Det indeholder desuden mild Aloe vera for at virke blødgørende på dine hænder og tøj. Indeholder ingen optiske blegemidler. Den nye Forever Aloe MPD 2XUltra er desuden dobbelt så koncentreretsom vores tidligere MPD. Det er emballagebesparende og
påvirker dermed også miljøet positivt.