Firma Masssage

Tag hånd om medarbejdernes trivsel – de er firmaets vigtigste ressource.

''Sannes Briks'' kan tilbyde firmaet en massageordning, som et supplement til medarbejdernes fysiske og psykiske trivsel på arbejdspladsen.

Massageordninger på virksomheder er blevet meget populære, både for de ansatte og for arbejdsgiveren. Og undersøgelser viser, at sådanne tilbud kan mindske sygefravær og øge velværet hos de ansatte. 

Hvad er formålet med massagen?

Med en halv times massage, evt. hver uge kan dine medarbejdere få fjernet de muskelspændinger, som er årsag til mange helbredsproblemer. Det kan bl.a. være spændingshovedpine, ondt i ryggen, nakken eller skulderne. Det kan også være smerte i iskias og i ben m.m. Formålet er at få medarbejdernes fysiske helbred i top, så de dermed yder en langt bedre og mere aktiv arbejdspræstation. Det giver færre sygedage, som følge af fysiske skavanker, og de føler at de er ansat i verdens bedste virksomhed. Der vil være mindre tendens til stress, samt tænke klarere og generelt være mere positive.

Ved en behandling på arbejdspladsen får medarbejderne gjort noget ved problemerne, før de når at vokse sig store. Skal man først ud ad huset for at få behandling, viser det sig i praksis, at mange ofte venter for længe. Risikoen er, at generne bliver endnu større og i værste fald, kan blive kroniske. Hvilket gør genopbygningen tager lang tid.

Skatteforhold

Massagen er skattefri for medarbejderen hvis der er tale om en arbejdsbetinget skade eller bare ved forebyggelse af en skade.

Læs øverst her SKAT


Detaljer finder vi ud af.

Afhængig af, hvor mange medarbejdere, der ønsker at benytte sig af massageordningen, kan jeg etablere en ordning, der tilpasser jeres behov. Men lad os tage en snak for at finde den perfekte løsning for jer.ONLINE BOOKING:

Under online booking kan du bestille din tid, men som en del at firma ordning så bliver der kun åbnet en måned af gangen. Så en gang om måned får du en mail om at der er blevet åbnet den efterfølgende måned. 
 
Det er vigtig at du vælger behandlinger under det firma, som du tilhøre. 
 
Er du på firma aftale i Rostrup så skal du ikke anvende online bookning, men forsætte som altid.